Welkom

Jeroen Krabbé Team Dalfsen is een wieler- en wandelaarsteam dat zich sinds 2013 elk jaar inzet voor de strijd tegen de ziekte ALS. Deze ziekte willen we de wereld uit helpen door geld in te zamelen met sponsoractiviteiten als de Nieuwjaarsduik , de Vechtdal Landgoederen Loop (mei) en de doorlopende verkoop van heerlijke Franse wijnen. Verder kunnen alle leden van het team gesponsord worden door familie, vrienden en bekenden.

Comité van aanbeveling

Han Noten Team Dalfsen geniet steun van de commissie van aanbeveling waarin oud burgemeester Han Noten en het ALS-behandelteam Vogellanden Zwolle zitting hebben genomen. Daarnaast hebben we ook de steun van Jeroen Krabbé ontvangen met de woorden: "Iedereen die ook maar een spier (een hart) in zijn lijf heeft zou deze actie moeten ondersteunen!"

Dokter Baars Dokter Baars: "ALS is een spierziekte waar nog geen behandeling voor is. De ziekte treft zowel ouderen als jonge mensen die volop in het leven staan. Het ALS behandelteam van de Vogellanden centrum voor revalidatie in Zwolle geeft behandeling en begeleiding aan mensen met ALS en hun naasten. Op die manier probeert het team deze mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren, een hele uitdaging. Want het omgaan met toenemende beperkingen op het gebied van handfunctie, lopen en praten vraagt vaak het uiterste van iedereen. Natuurlijk is genezing het beste, maar hiervoor is veel onderzoek nodig en daarom steun ik Tour du ALS."

Wilt u ook helpen? Steun ons en doe mee of sponsor ons met een donatie. Onze verrichtingen kunt u volgen op deze website.

Team Dalfsen home afbeelding

Doneer Doneer
De huidige stand:
Doel
€ 7000,-
€ 16785,-


Ga door met mijn strijd en steun de Tour du ALS 2020.

reclameposter